Commentaren: 6
 • #6

  Daphne (donderdag, 07 mei 2020 15:42)

  Voordat ik bij Liset lessen had, stond er vaak op mijn protocol "meer impuls, actiever". Sinds ik bij Liset les, staat er juist "fijn actief paard"! Ze heeft mij in korte tijd al enorm goed vooruit geholpen. Ze past de les goed aan op onze behoeften op de dag zelf, dus ook een stapje terug wanneer we onze dag niet hebben. Haar instructies zijn heel duidelijk en ook altijd met goede onderbouwing van waarom je de oefening doet! Ze is erg vriendelijk en eerlijk. Super instructrice!

 • #5

  Fraukje (donderdag, 07 mei 2020 14:36)

  Ik heb nu sinds een paar maanden les van Liset, en sindsdien zijn zowel mijn paard als ik flink vooruit gegaan. Het paard loopt nu veel fijner door alle goede oefeningen die we samen doen. Daarnaast heb ik ook geleerd om consequent te zijn en wat ik het beste kan doen op het moment dat mijn paard gespannen raakt of vervelend wordt. Door haar lessen begrijp ik beter waarom mijn paard sommige dingen doet, waarom hij dat doet en hoe ik dat het beste kan oplossen.
  De tips die Liset geeft zijn goed te begrijpen en ze geeft les op een hele fijne en vriendelijke manier, zowel voor paard als voor ruiter!
  Ik ben heel erg blij met de lessen en ik hoop dat we nog veel van haar kunnen leren!

 • #4

  Mariska (maandag, 27 november 2017 10:50)

  Vanaf het voorjaar 2016 tot de zomer in 2017 heb ik met veel plezier les gehad van Liset, helaas door verhuizing hield het hierna op. In de lessen werd goed gekeken naar het lichaamsgebruik van het paard en werden er allerlei oefeningen gedaan om strakke punten los te maken, met als gevolg dat het totaalbeeld ook verbeterde. Als de ene oefening niet lukte of niet het gewenste effect had werd er weer een nieuwe oefening voorgesteld, er kwam steeds wel weer iets nieuws uit de hoge hoed. Verder is Liset heel flexibel om een lesmoment af te spreken en kun je haar altijd bereiken als er vragen zijn. Erg prettige lestijd gehad!

 • #3

  Maaike Opheij (donderdag, 14 september 2017 21:28)

  Nadat ik mijn nieuwe 4-jarige ruin kocht heb ik contact opgenomen met Liset om te lessen.
  Liset heeft mij erg geholpen met het vertrouwen te geven aan het paard en hierdoor onder het zadel een hele goede basis aan kunnen brengen.
  De lessen zijn erg afwisselend en er wordt goed gekeken naar wat het paard nodig heeft, oefenen met balkjes of vlaggetjes aan de kant is geen probleem.
  Ze leeft met je mee als je een wedstrijd hebt ook kan je haar altijd vragen voor advies.
  Tijdens de lessen let ze niet alleen op het rijden maar geeft ze ook advies over een passend schema, als je paard wat vast zit in het lichaam of over het voer, ze weet duidelijk waar ze het over heeft.
  De lessen zijn erg leerzaam en er wordt op een consequente maar eerlijk manier omgegaan met je paard. Ik ben erg tevreden over het resultaat wat ik tot nu toe al gehaald heb!

 • #2

  Natasja (maandag, 03 oktober 2016 10:12)

  Dankzij de lessen die ik tot nu toe heb gehad van Liset, ben ik positiever naar mijn eigen paardrijden gaan kijken. Liset heeft mij geleerd om niet alleen op de dingen te blijven focussen die niet voldoende zijn, maar ook de oefeningen die al wel goed gaan nog verder te gaan ontwikkelen. Hierdoor vind ik de lessen van Liset super fijn, als ze merkt dat de oefening niet wil en er allemaal frustratie komt zorgt ze ervoor dat we op een andere manier tot het zelfde resultaat komen.
  Liset zorgt er ook voor dat ze goed op de hoogte is van de ontwikkelingen van mij en mijn paard. Wanneer ik een wedstrijd heb gehad, vraagt ze namelijk als ik de protocollen mee wil nemen. Op deze manier weet ze ook wat de jury er van vind en met dit commentaar gaan we dan weer verder trainen.
  Ik ben super tevreden met de lessen die ik van Liset krijg, het is echt zeker de moeite waard om lessen van haar te nemen. Ik heb in korte tijd al heel erg veel van haar lessen geleerd.

 • #1

  Britt en Annette (woensdag, 14 september 2016 17:54)

  Liset is zeer bedreven en geeft op een rustige manier uitleg. Ze is erg betrokken bij zoel de ruiter als het paard. Een rijles van Liset betekent meteen progressie!!