Succes op Texel.

Dit jaar deed Liset mee met het Texelweekend. Het Texelweekend is een meerdaags concours met basisrubrieken en subtoprubrieken. Op de dag voor de wedstrijd arriveerden zij op de locatie. Baie Rose stond goed aan de hulpen en stond ook erg rustig in de wedstrijdstalling. De vrijdag stond in het teken van de Young Riders proeven. De individuele proef werd gewonnen met 66,38%. In de landenproef was de energie een beetje op waardoor de score bleef hangen op 62,83%. Voor de zaterdag stond de kür op muziek op het programma, door technische storingen van de geluidsinstallatie viel dit helaas een beetje tegen. Uiteindelijk is de kür wel gereden maar de muziek was slecht te horen en score bleef steken op 63%. Ook de kür op muziek werd door Liset gewonnen deze dag. Als afsluiting kon op de zondag natuurlijk de strandrit niet ontbreken. Dit was een zeer welkome afwisseling na de intensieve wedstrijddagen!

 

https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/subtop-dirk-haas-concurrent-lichte-tour.html