Startbewijs voor de Prix Saint George binnen!

18 oktober heeft Liset voor de vijfde keer ZZ-Zwaar gestart en heeft zij het startbewijs voor de PSG binnen! In beide proeven waren er wat spanningsfoutjes doordat Baie Rose (Gribaldi x Kennedy) een beetje onder de indruk was van het eerste indoor concours van dit seizoen.  In de eerste proef behaalde ze 60,48% en in de tweede proef was de spanning al minder wat resulteerde in 62,07%. In de tweede proef viste Liset net achter het net en belande ze op de derde plek met het zelfde percentage als de tweede prijs.

5 november stond er weer een Young Riders wedstrijd op het programma. Het gevoel wat Baie Rose tijdens het inrijden was was fantastisch: scherp aan het been, los en ontspannen, op het achterbeen en er kon telkens teruggeschakeld worden naar de 'tweede draf'.  In de proeven komt dit steeds meer naar voren maar dit heeft tijd en geduld nodig.  Bij de individuele proef zette één jury Liset bovenaan met 239,5 punten maar met een puntenverschil van 10,5 punten moesten we genoegen nemen met een tweede plaats (61,64%). In de landenproef was er een dure fout in de serie om de vier waardoor de score bleef hangen op 59,93%.

 

Het indoorseizoen staat in het teken van kilometers maken bij de Young Riders en in het ZZ-Zwaar. Zodat Baie Rose op een rustige manier ervaring op kan doen op dit hoge niveau en sterker kan worden.

Zevenaar 5 november 2016 Young Riders
Zevenaar 5 november 2016 Young Riders

Reactie schrijven

Commentaren: 0