Natasja Boldewijn ervaart een succesvol outdoorseizoen

Nadat we in de lessen proefgericht getraind hadden en de combinatie het wijken steeds beter onder de knie kreeg, gingen ze 6 augustus op concours.  De knappe merrie Gimolga is nog erg jong en moet daarom nog veel leren maar ze wisten al twee goede proeven neer te zetten in het L1 met 189 en 183 punten.  Dit was tevens goed voor een tweede prijs! 

 

11, 12 en 13 augustus werd het Drents kampioenschap gereden op het Landgoed Dichninghe. Natasja startte in de klasse L springen. Ook hier kwamen de dressuurlessen van pas. Natasja heeft steeds meer controle over haar merrie. Dit uitte zich in 2 foutloze parcoursen en een foutloze barrage! Hiermee werden ze 4e van Drenthe van de 100 starts. Natasja gefeliciteerd met je 4e prijs en het startbewijs voor het NK, succes!

 

Tevens kwam deze combinatie in actie bij het dressuur voor de verenigingskampioenschappen. In het L1 wisten ze een mooie winstpunt te scoren met 181 punten.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0